De Mooiste Winkel

Zoek
Sluit dit zoekvak.

4 Active Kids

Deel artikel

4 Active Kidz is een bedrijf dat al jarenlang bezig is met het leveren van topkwaliteit kleding voor kinderen van 2 t/m 16 jaar. 4 Active Kidz levert allerlei kleding voor sporten wat je ook maar kan bedenken. Het doel van 4 active kidz is kinderen de juiste kleding geven voor hun sport, zodat ze het gehele jaar de juiste kleding hebben voor de sport die ze beoefenen. 4 Active Kidz zorgt er ook voor dat de kleding zo goed is, dat ze er een lange tijd mee doorkunnen. 4 Active Kidz zorgt voor goede kwaliteit sportkleding voor de kinderen en heeft een groot assortiment met allemaal verschillende soorten kledingstukken. Naast de Outdoor & Sport kleding die ze leveren, hebben ze ook een groot assortiment sportkleding voor: wintersport, zwemmen en fietsen. Op de website kun je uitgebreid kijken naar welke kleding je zoekt, zowel voor meisjes als voor jongens.

Outdoor kleding

4 Active Kidz biedt kleding aan voor kinderen die graag sporten. Eén van deze sporten is het outdoor sporten en hierbij is het van belang dat de juiste kleding wordt aangeschaft. Wij bieden verschillende kledingstukken aan, zoals bodywarmers, fleecevesten, outdoor broeken en nog veel meer. Naast de normale kledingstukken hebben wij ook diverse bijpassende accessoires, zoals outdoor sokken, wind tube-sjaals en zonnebrillen. Deze kledingstukken en accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat maakt 4 Active Kidz natuurlijk zo groot. 4 Active Kidz heeft een uitgebreid aanbod omtrent sportkleding voor kinderen van 2 t/m 16 jaar. Op deze manier hopen wij dat kinderen goed voorbereid zijn om met sporten te beginnen. Een sport kan tenslotte het beste uitgevoerd worden met de bijbehorende sportkleding en sportaccessoires om met sporten te beginnen. Handige sportaccessoires zijn bijvoorbeeld drinkflessen, rugzakken, schoudertassen en sporttassen.

Wintersport

Het is natuurlijk van belang dat kinderen op wintersport goed en warm gekleed zijn. 4 Active Kidz biedt ook in deze sector een aantal producten aan die hier netjes op aansluiten. Voor de wintersport zijn er op de website diverse kledingitems die je kunt kopen voor je kinderen. Kindermode zoals ski overalls, ski pullies, softshell jassen en thermo ondergoed. Daarnaast vindt 4 Active Kidz het ook belangrijk dat alle kinderen voorzien zijn van een goede veiligheid. Bij de accessoires moet je denken aan: sokken, sjaals, mutsen en nog veel meer. Voor de veiligheid biedt 4 Active Kidz veiligheidshelmen aan. Bij wintersport is warme kleding en goede kwaliteitskleding belangrijk. Daarom wil 4 Active Kidz ervoor zorgen dat de kinderen veilig en warm op een wintersportvakantie kunnen.

Zwemmen

Kinderen houden van zwemmen en daarom biedt 4 Active Kidz ook op hun website zwemkleding aan. Allerlei soorten zwemkleding is hier te vinden voor meisjes en jongens. Denk hierbij aan kinderbikini’s voor de kleinere kinderen, badpakken voor de meisjes en zwembroeken voor de jongens. Kinderen vinden het natuurlijk fijn om in de zomer lekker te gaan zwemmen en hebben hiervoor de juiste kleding nodig om te kunnen gaan zwemmen. 4 Active Kidz biedt alles wat te maken heeft met zwemmen, en zo bieden ze ook weer de accessoires die nodig zijn om ook te kunnen zwemmen voor kinderen die bijvoorbeeld nog niet zo heel goed kunnen zwemmen. Zoals vermeld staat op de website van 4 Active Kidz, veiligheid bij hun voorop. Mede daarom biedt 4 Active Kidz ook op het gebied van zwemmen een goede veiligheid voor kinderen. Op de website zijn ook reddingsvesten en zwemvesten verkrijgbaar, om zo voor een betere veiligheid te zorgen voor kinderen tijdens het zwemmen.

Zeilen

Kleding voor zeilen is waar 4 Active Kidz ook van alle soorten en maten in huis heeft. Zeilen staat ook in het lijstje van sporten, waar ze kleding voor bieden van goede kwaliteit en lage prijzen. In hun assortiment biedt 4 Active Kidz weer van alles aan en ook voor zeilen biedt 4 Active Kidz allerlei soorten kleding aan, zoals fleeces en soft shell jassen. Ook bij de zeilkleding horen allerlei verschillende accessoires van capholder tot regenlaarzen. Dit zijn de mogelijkheden die beschikbaar zijn bij het aanschaffen van accessoires voor het zeilen. Voor de veiligheid zijn er reddingvesten en zwemvesten verkrijgbaar om de veiligheid van de kinderen vast te stellen, zodat de kinderen gerust mee kunnen zeilen.

Fietsen

Fietsen is een sport wat erg bekend staat in Nederland. Nederland bestaat bekend om de mensen die dagelijks veel fietsen en daarom heeft 4 Active Kidz hier natuurlijk goed op ingespeeld. Je kunt niet fijn gaan fietsen als de juiste kleding niet is aangeschaft. 4 Active Kidz biedt de juiste kleding aan voor jou, zodat veilig en fijn fietsen een feit is. 4 Active Kidz biedt voor de fietskleding allerlei soorten kledingstukken aan, zoals fietsbroeken en fietskledingsets zijn verkrijgbaar op de website om te gebruiken voor uw fietstocht. Voor de accessoires biedt 4 Active Kidz fietshandschoenen, fietssokken en zonnebrillen aan, om zo lekker een stukje te gaan fietsen. En natuurlijk mogen we de veiligheid niet vergeten, waarbij 4 Active Kidz ons fietshelmen en veiligheidshesjes aanbiedt, zodat de kinderen veilig en goed zichtbaar zijn op de openbare weg.

Gerelateerd nieuws

Uncategorized

Kinderbikini’s

Of je nou met het gezin op vakantie gaat, je kind zwemles heeft of je kind gaat zwemmen in een overdekt zwembad, een bikini is

Cadeau

Beste cadeaus voor vrouwen

Ben jij opzoek naar een cadeau voor haar en weet je niet waar je moet kijken? Bij Thnx hebben ze vele cadeaus die perfect zijn